Werken bij ons

Vrijwilligersorganisatie

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, met als doel om inwoners van Rhenen en omgeving activiteiten te bieden op het vlak van kunst, cultuur en wetenschap. Op dit moment zetten 15 enthousiaste vrijwilligers zich in voor het podiumprogramma en de exploitatie van het gebouw.

Podiumprogramma

Voor het podiumprogramma werken de vrijwilligers samen met Concerten De Korenwinde, Amnestywerkgroep Rhenen, Vrijzinnigen Rhenen, Bibliotheek Z-O-U-T en andere werkgroepen. Zij organiseren activiteiten op het gebied van muziek, film, literatuur, beeldende kunst, drama, spiritualiteit en filosofie.

Om een activiteit in Podium De Vlam te organiseren, informeer bij Paul Schoof, bestuurslid programma: info@podiumdevlam.nl.

Vrijwilligersvacatures

Binnen Podium De Vlam zijn de commissies gebouwbeheer en communicatie actief. Zij regelen alles wat nodig is rondom het podiumprogramma, zoals gebouwonderhoud, facilitair beheer, de zaalhuur en activiteitenpromotie.

Informeer naar onze vrijwilligersvacatures bij Kitty van den Hoek, secretaris: info@podiumdevlam.nl.

Gegevens van de stichting

Statutaire Naam
Stichting Podium De Vlam

Postadres
Candialaan 22
3911 BA Rhenen

Algemeen e-mailadres 
info@podiumdevlam.nl

RSIN nummer
863043094

KVK nummer
83943528

Bankrekeningnummer
NL34 INGB 0675 1640 28

Doelstelling
Stichting Podium De Vlam heeft als doel om inwoners van Rhenen en omgeving activiteiten te bieden op het vlak van (podium)kunst, cultuur en wetenschap.

Bestuurssamenstelling
Het bestuur bestaat uit vijf personen. De bestuurders zijn onbezoldigd en ontvangen een vergoeding voor gemaakte kosten.

Jaarverslag en financiële verantwoording
(pdf)

Beleidsplan
(pdf)

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.