Zalenverhuur

Huren van Podium De Vlam

Podium De Vlam kan voor culturele en sociaal-maatschappelijke doeleinden worden gehuurd.

Het gebouw heeft twee verdiepingen. De bovenzaal, een podiumzaal met orgel, vleugel, licht- en geluidsinstallatie heeft 90 zitplaatsen. De benedenzaal, een ruimte met keuken, stoelen en tafels heeft 40 zitplaatsen.

Omringd door een tuin en parkeerplaatsen, leent het gebouw zich uitstekend als podium voor intieme muziek- en theatervoorstellingen, exposities, films, lezingen, meetings, lessen en workshops.

Podiumzaal

De podiumzaal bevindt zich op de bovenste verdieping. Daar is ook de hoofdingang. Voor rolstoelgebruikers is de podiumzaal bereikbaar via de benedenverdieping en van daaruit met een traplift. Voor mensen die zich alleen kunnen verplaatsen per elektrische rolstoel of scootmobiel, is de podiumzaal helaas (nog) niet toegankelijk.

De zaal heeft een capaciteit van 90 personen en een goede akoestiek. Op het podium staat een uitstekende Pleyel vleugel. Deze wordt alleen verhuurd aan ervaren musici.

Faciliteiten Podiumzaal
– katheder
– orgel
– Pleyel vleugel
– beamer en projectiescherm/geluidsinstallatie

Huurprijs Podiumzaal per dagdeel € 140
– vleugel, orgel € 50
– beamer en projectiescherm/geluidsinstallatie € 50

Benedenzaal

De benedenzaal grenst aan een tuin met terras, heeft een eigen ingang, een keuken en een capaciteit van 40 personen, met tafels en stoelen.

Faciliteiten Benedenzaal
– beamer en projectiescherm/geluidsinstallatie

Huurprijs Benedenzaal per dagdeel € 70
– assistentie beamer en projectiescherm/geluidsinstallatie € 25

Bij huur wordt een huurovereenkomst gesloten.

Vaste huurders

Voor vaste huurders is in overleg korting mogelijk. Ook is er een mogelijkheid om bergruimte beschikbaar te stellen. Vaste huurders kunnen tijdens de huurperiode over een sleutel beschikken.

Contact zalenverhuur

Wil je een zaal reserveren, kijk dan in de Gebouwagenda of de ruimte beschikbaar is op het gewenste dagdeel. Neem vervolgens contact op met de penningmeester Henny Goosmann: penningmeester@podiumdevlam.nl.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.