Film: Mi Vida

Dinsdag 30 april 2024 om 20.00 uur draait de film ‘Mi Vida’ in Podium De Vlam, Beukenlaan 2, Rhenen. In Mi Vida gaat de 63-jarige kapster Lou (Loes Luca) het avontuur aan en een cursus Spaans volgen in Cádiz. Het liefst zou Lou zelfs voorgoed naar Spanje verhuizen, maar hoe moet het dan met haar kinderen en kleinkinderen? Kaartjes zijn nu verkrijgbaar via de oranje button rechts op de pagina. Entree is inclusief een drankje na afloop.

Lou voelt zich in Spanje al snel in de zevende hemel, ze vindt een fijne kamer en sluit nieuwe vriendschappen, onder andere met Andrea, haar lerares Spaans. Ze denkt er zelfs over om een kapsalon in Cádiz te openen. Maar daar zijn haar kinderen het niet mee eens. Zij vinden Lou’s verhuisplannen ‘belachelijk’ en ‘egocentrisch’. Hun moeder hoort in Schiedam, bij haar kinderen en kleinkinderen. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? 

Lou staat voor een dilemma, kiest ze voor haar eigen leven, of dat van haar familie? Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die wij, maar ook anderen, hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Waardering/prijzen

De film Mi Vida won een Gouden Kalf.

Kaartjes

‘Mi Vida’ draait dinsdagavond 30 april 2024 om 20.00 uur in Podium De Vlam (inloop vanaf 19.30 uur). Kaartjes –inclusief een drankje na afloop- zijn nu verkrijgbaar via de ticketknop rechts. Podium De Vlam ligt aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

Credits

regie: Norbert ter Hall

cast: Loes Luca, Elvira Minguez, Anniek Pheifer, Fermí Reixach

jaar: 2019

genre: arthouse komedie

Land: Nederland

Duur:  88 minuten

DI 30.04.2024

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Prijs inclusief consumptie
€ 10 (regulier) | € 7,50 (Vrienden) 

Servicekosten:
Online kaartje: € 0,50
Kaartje aan de kassa: € 1,-

Laat je Facebook vrienden weten dat je gaat.