Flamenco concert: Monica Coronado en Manito

Spaans gipsytemperament in Podium De Vlam!

Op vrijdagavond 19 april a.s. komen de charismatische zangeres Monica Coronado (Barcelona) en de vingervlugge gipsyflamenco gitarist Manito een act de présence geven in de bovenzaal van Podium De Vlam te Rhenen.

Als Monica gaat zingen krijgt ze het publiek snel op het puntje van de stoel.  Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hartstocht, weemoed en ‘la vida’ zijn veelal bezongen onderwerpen. Tijdens het concert worden de nummers in het Nederlands toegelicht. Het onnavolgbare gitaarwerk van Manito is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Met zijn gipsyspel stimuleert hij Monica om het onderste uit de kan te halen. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Dit optreden is een “must see” voor flamencoliefhebbers. Ervaar de betoverende passie van Monica Coronado & Manito, waar stem en gitaar samenkomen in een vurige Spaanse muziekbeleving.

Podium De Vlam ligt aan de Beukenlaan 2 in Rhenen. Aanvang is 20.00, (inloop 19.30). Entree €20,00 incl. drankje, contant af te rekenen aan de kassa (er is deze avond geen pin). Reserveren kan via info@manito.biz of 06-23259107.

VR 19.04.2024

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Prijs
€ 20,00 (één tarief)