Mantra Meezing Concert met Anadya

Op zondagmiddag 7 april brengt Anadya met haar muziekgroep een mantra meezingmiddag in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Tijd van 15:00 – 16:30 uur. Entree is €17,50 in de voorverkoop en €20,- aan de deur. Inloop met koffie en thee vanaf 14.30 uur. 

Het wordt weer een middag vol Licht en Vrede vanuit het hart, voor jezelf en voor de wereld. Met zang, verstilling, meditatie, lichtpuntjes en inspiratie. We zingen mantra’s en liederen uit verschillende tradities en culturen, niet gebonden aan een specifieke religie.

Je kunt meezingen, luisteren, een andere stem zingen, net wat fijn is voor je. Na iedere mantra is er even stilte om te ontspannen en de klanken door te laten werken. Zangervaring is niet nodig en je ontvangt een blad met de teksten.

Anadya en haar muziekgroep begeleiden de zang op Indiaas harmonium, gitaar en drum. Laat je meevoeren door afwisselend energieke en meer rustige liederen en mantra’s.

“Mantra’s hebben een zuiverende, helende en transformerende werking op lichaam en geest. Bij het reciteren of zingen van mantra’s wordt de kracht van klanken gebruikt voor het activeren van je bewustzijn. Zingen en neuriën verlaagt stress en geeft een diep gevoel van verbondenheid met jezelf en alles om je heen.”

Kaartjes zijn te bestellen via https://www.anadya.nl/concerten/ of te koop aan de deur.

ZO 07.04.2024

Inloop: 14.30 uur

Aanvang: 15:00 uur 

Prijs
€ 17,50 (voorverkoop) 

€ 20,00 (aan de deur)