Klankschalenconcert

Op zondag 7 april om 10.30 uur kun je bij Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 weer genieten van een klankschalensessie o.l.v. Thérèse Evers. Tijd om tot rust te komen in een bad van klanken die je van je hoofd naar je hart brengen!

Je wordt omringd door het prachtige geluid van de klankschalen en je voelt de trillingen zachtjes door je lichaam gaan, wat kalmerend en ontspannend werkt. Klankschalen zijn een mooi middel om verbinding te maken met jezelf en de wijsheid van je hart. De klankschalen, afgewisseld met andere instrumenten, nemen je mee op een innerlijke reis terwijl ook je lichaam steeds meer ontspant.

Breng zelf je dekentje en kussen mee om comfortabel te zitten tijdens het concert. Liggen kan ook, breng dan ook een matje mee.

Thérèse Evers (1966) is in het dagelijks leven instructeur voor hulphonden en coacht mensen met haar eigen honden. Als hobby is zij begonnen met het verzamelen van klankschalen en andere instrumenten, waarmee ze mensen individueel of in een groep in de trilling van de geluiden laat opgaan. Daarnaast organiseert ze klankschalensessies voor mensen samen met hun hond.

Dekentje en kaartjes

Zondag 7 april 2024 verzorgt Thérèse Evers om 10.30 uur in Podium De Vlam een klankschalensessie. Breng zelf een dekentje en kussen mee om comfortabel te zitten en te ontspannen. Liggen kan ook, breng dan ook een matje mee. Kaartjes – inclusief koffie/thee – zijn nu verkrijgbaar via de oranje knop rechts. Podium De Vlam ligt aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

ZO 07.04.2024

Aanvang: 10:30 uur 

Prijs inclusief consumptie € 15 (regulier) | € 12,50 (Vrienden)
Servicekosten: Online kaartje: € 0,50 Kaartje aan de kassa: € 1,-