Open Middag: maak kennis met Podium De Vlam!

tuin-podium-de-vlam

Op zaterdag 16 maart 15.00 – 17.00 uur zet Podium De Vlam zijn deuren open voor het publiek. Altijd al eens binnen willen kijken? Of nieuwsgierig om zelf actief te worden binnen één van onze werkgroepen? Kom kennismaken met de mensen van Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Belangstellenden worden feestelijk ontvangen op zaterdag 16 maart met warme chocomel en glühwein. De verschillende werkgroepen, van Film tot Filosofie, presenteren zich her en der in het gebouw. Bezoekers kunnen de expositie van Lies Jonker bewonderen en in gesprek gaan met de werkgroep Exposities. Je kunt meedoen met de Filmbingo, kennismaken met de programmeurs van de Podiumkunsten en een gokje wagen met de Filosofie Quiz. Er zijn leuke prijsjes te winnen terwijl je kennismaakt met wat Podium De Vlam allemaal doet. Er is muziek, een hapje en een drankje, entree is gratis.

Podium De Vlam is open op zaterdag 16 maart 15.00 – 17.00 uur. Loop gezellig even binnen, entree is vrij.

ZA 16.03.2024

Tijd: 15.00 – 17.00 uur (inloop)

Prijs
0,-