Workshop “Feel”

Door lichte fysieke oefeningen werken aan je innerlijke energie: dat is “Feel” van Kung Fu docent Remco Nijs. Deze workshop vindt plaats op zondag 3 september om 10.30 uur in Podium De Vlam. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de button aan de rechterzijde.

Ontspanningstechnieken, meditatie, qigong, yoga en tai chi: ze komen allemaal voorbij in de workshop “Feel”. Het zijn rustigere en langzame vormen voor het beoefenen van onder andere balans, timing, ademhaling en souplesse. De workshop wordt geleid door Remco Nijs van kungfu-school Kung Fu Nijs in Veenendaal.

Innerlijke energie

Kung Fu is een Chinese vechtkunst. Verdedigen, bevrijden, afweren, stoot- en slagtechnieken, ademhalingstechnieken: ze vormen allemaal onderdeel van Kung Fu. Maar daarbij gaat het niet alleen om fysieke technieken. De innerlijke kant is minstens zo belangrijk. Het gaat dan om welzijn en de innerlijke energie. Die kant is optimaal aanwezig in de workshop “Feel”.

We gaan met aandacht bewegen door lichte fysieke oefeningen te doen. Doe mee en voel, beleef en geniet van de eenvoud van staan en bewegen! Feel your body, open your mind! Iedereen is welkom, jong en oud. Trek makkelijk zittende kleding aan.

Tickets

De workshop “Feel” vindt plaats op zondag 3 september om 10.30 uur in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de button aan de rechterkant.

ZO - 03.09.2023

Aanvang: 10:30 – 11.45 uur

Prijs
€ 10,- (Vrienden € 7,50)

Pinnen aan de deur ook mogelijk (€ 1,- toeslag).