Workshop Caribisch trommelen

Heb je zin in een zomerse activiteit waarbij je het gevoel krijgt op vakantie te zijn? Kom dan meedoen met het Latin Percussie trommelen onder leiding van percussionist Christine Schukking. In het prachtige zaaltje van Podium De Vlam staan op 22 juli om 11 uur de trommels alweer klaar. Zoek een plekje en ervaar de tropische sfeer en trans verwekkende ritmiek. Deze workshop vindt plaats op zaterdag 22 juli, 11.00 – 13.00 uur aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

Onderdeel zijn in de zonovergoten “latin” ritmiek brengt je ontspanning en een prettig vakantie gevoel. De ritmes van de conga, bongo, timbales, guïro (rasp) en maracas (schudders) vormen een prachtig arrangement. Bij mooi weer brengen we je helemaal in de sfeer met een tropische longdrink op het terras.

Kaartjes

Ben je nieuwsgierig geworden? Doe dan lekker mee. Ervaring is niet nodig. Maar als je wel ervaring hebt, kom je ook zeker aan je trekken.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 22 juli, 11.00 – uiterlijk 13.00 uur. Deelname is €22,50 per persoon. Locatie is Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Wil je meedoen? Koop dan je ticket via de knop rechtsboven.

Kijk ook op de website van Christine Schukking: https://totaalvanslag.nl/ of bezoek haar Facebookpagina https://www.facebook.com/totaalvanslag.nl/. 

ZA - 22.07.2023

Aanvang: 11:00 – 13.00 uur

Prijs per les
€ 22,50 (Vrienden € 20,00)