Helende wandeling

Met elkaar de natuur in voor een Bewust Mindful Walk brengt je ontspanning, rust en verbinding. Verbinding met jezelf en van daaruit ook met anderen. Tijdens de wandeling doen we verschillende mindfulness en ademhalingsoefeningen zodat je zowel fysiek als mentaal echt in beweging komt.

Door je aandacht bewust te richten op het huidige moment kom je tot rust en ontstaat er ruimte. Dat klinkt allemaal heel serieus…. Dat is het ook zeker, maar het is ook fun en volop met elkaar genieten in de natuur.

Een heerlijk moment voor jezelf! Even opladen en weer in balans komen. Gun jezelf deze mooie ervaring en integreer, dat wat je past, in je dagelijks leven.

Voor wie?

Deze activiteit is toegankelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar. Ook als je nooit eerder iets met mindfulness hebt gedaan.

Door wie?

Mijn naam is Michelle van Doorn en ik heb een missie: Zoveel mogelijk mensen de kracht van een Bewust Mindful Walk laten ervaren!

Zelf meenemen: makkelijke wandelschoenen, een jasje dat je naar behoefte aan en uit kunt doen en eventueel regenkleding bij slecht weer.

ZO 02.07.2023

Aanvang: 10:30 uur
Einde: 12:00 uur

Prijs
€ 10,00 (Vrienden € 7,50)

Pinnen aan de deur ook mogelijk; wilt u zeker zijn van deelname, bestel dan online.