Concert: kristallen klankschalen

Een moment van diepe ontspanning. Zijn, voelen, ervaren in het hier en nu. Genieten van de magische klanken, even bij, met en voor jezelf. Een kristallen klankschaal concert is een innerlijke reis, een meditatieve ervaring waarin de deelnemers baden in de golven van de geluiden geproduceerd door de kristallen schalen.

Kristal heeft een zuivere, hoge trilling die je niet alleen hoort maar ook voelt. Tijdens het concert, waarbij je ligt, vult de ruimte zich met de trilling van de schalen waardoor je makkelijk in een diepe ontspanning komt en je hoofd tot rust komt.

Je kunt je lichaam zien als een instrument dat goed gestemd wil zijn en van nature mooi en zuiver klinkt. In onze vaak stressvolle en hectische wereld raken wij makkelijk uit balans. Kristalklank brengt je bij de stilte in jezelf en creëert daarmee een helende, rustgevende en diepgaande ervaring! Een reset voor lichaam en geest.

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank.”
Tao Meng

Kristaltrilling is intenser dan de trilling van de traditionele Tibetaanse (koperen) klankschalen en dringt tot diep in ons lichaam door. Een kristallen klankschaal bestaat voor 99,99% uit bergkristal en het is inmiddels bekend dat ook ons lichaam uit veel kristalstructuren bestaat. De schalen trillen deze structuren aan waardoor ordening, rust en balans kan ontstaan. Kristal trilt ons letterlijk aan tot op het bot. Dit verklaart waarom een kristallen trilling zo’n groot effect heeft op ons lichamelijke en geestelijke welzijn.

Meenemen: een yoga mat en deken of slaapzak. Het is ook mogelijk om op een stoel te zitten.

ZO - 04.06.2023

Aanvang: 10:30 – 12.00 uur

Prijs
€ 15,- (Vrienden € 12,50)