Workshop Familieopstellingen

Zondagochtend 2 april vertelt Ingrid Tjaden-van Rossum in Podium De Vlam over (familie-)opstellingen: een manier om patronen te ontdekken in jouw sociale netwerk. Bijvoorbeeld in je gezin, je team of je vriendenkring. Zijn er problemen die door patronen veroorzaakt worden? Met werkvormen en oefeningen laat Ingrid Tjaden zien hoe je jouw ‘systeem’ weer in beweging krijgt.

Een ‘opstelling’ is een ruimtelijke weergave van een systeem, waardoor (ingesleten) patronen of problemen die jij ervaart zichtbaar worden. Dat kan een familiesysteem zijn, maar ook van jouw werk, of vriendschapsrelaties. Een opstelling kan helderheid hierover geven. Door met mensen of voorwerpen te werken, kun je direct naar de kern van een vraag of probleem. Dat werkt anders dan praten alleen. Tijdens deze ochtend maken we kennis met verschillende opstelling-vormen en doen we eenvoudige oefeningen om zelf te kunnen ervaren hoe het werkt.

Coach systemisch werken

Door haar werk als holistisch coach, vakdocent muziek, adem- zang- en klanktherapeut, coach bij verlies en rouw en systemisch werk, ervaart Ingrid hoe ongelooflijk belangrijk het is om bewust samen te komen in groepen. Voor ieders groeiproces. Door aandacht te geven aan jouw hele zijn; met body, mind en soul, krijg je de kans om met jezelf een ander, mannen, vrouwen, met het jonge kind (ook in jezelf) en met alles wat hier op aarde is en leeft, bewuster contact te maken. En een groeiproces verandert, is in ontwikkeling, altijd. Ingrid Tjaden vind je ook op www.embraza.nl.

Kaartjes

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de oranje knop rechtsboven. De workshop Familieopstellingen vindt plaats op zondag 2 april 10.30 – 12.00 uur in Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

ZO 02.04.2023

Aanvang: 10:30 uur
Einde: 12:00 uur

Prijs
€ 10,00 (Vrienden € 7,50)

Pinnen aan de deur ook mogelijk; wilt u zeker zijn van deelname, bestel dan online.