Wereldvrede Meditatie

Onder leiding van Miriam Elfrink en Trudi Alblas

Stel je eens voor, dat het mogelijk is dat elk van onze gedachten, elke handeling, elke uitwisseling met andere mensen voortaan allereerst gericht zou zijn op welzijn en vrede voor echt alle mensen: zou dat die vrede dan dichterbij brengen?

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren de Wereldvrede Meditatie georganiseerd. De eerste Wereldvrede Meditatie werd georganiseerd door J. R. Price in 1986, met het doel mensen over de hele wereld te verbinden in hun focus op vrede, liefde, onderling begrip en vergevingsgezindheid. De eerste keer werd het aantal deelnemers wereldwijd geschat op 500 miljoen mensen.

Het idee is dat overal ter wereld op hetzelfde tijdstip mensen bij elkaar komen om stil te staan bij vrede.

Wij nodigen je uit om dit uur met ons samen te zijn en je te verbinden met de energie van vele duizenden mensen, die zich wereldwijd openen voor vrede in ieders hart en in de wereld. Een waardevolle ervaring en een bijzondere manier om het jaar mee af te sluiten.

ZA 31.12.2022

Deuren open: 12:45 uur
Aanvang: 13:00 uur
Eindtijd: 14.00 uur

Gratis

Aanmelden bij Trudi Alblas: 
trudialblas@gmail.com