Film: Finding your feet

Op dinsdag 1 november draait in Podium De Vlam, i.s.m. bibliotheek ZOUT, de film ‘Finding your feet’. Een feelgood film over ouder en wijzer worden, keuzes maken en opnieuw op eigen benen leren staan – wanneer je die eenmaal gevonden hebt. De zaal is open om 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn 10 euro. U kunt deze bestellen via de link rechtsboven of betalen met pin bij de entree.

Op de dag dat haar man geridderd wordt, ontdekt de kersverse lady Sandra Abott dat haar man een affaire heeft met haar beste vriendin. Verontwaardigd zoekt ze een toevlucht bij haar bohemien zuster Bif, met wie ze al enige jaren weinig contact meer had.

De zussen zijn nogal van elkaar vervreemd, hebben totaal verschillende levens geleid en moeten dan ook behoorlijk aan elkaar wennen.

Met vallen en opstaan leert Sandra niet alleen haar zuster opnieuw kennen, maar ook nieuwe vrienden, nieuwe hobby’s en nieuwe kanten van zichzelf.

Deze Britse komedie uit 2017 werd geregisseerd door Richard Loncraine. Met in de hoofdrollen een cast van Britse topacteurs, onder wie Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall en Joanna Lumley.

Waardering

Finding your feet won de publieksprijs op het Palm Springs International Festival en is door recensenten en publiek zeer goed ontvangen.

Bekijk hier de trailer van ‘Finding your feet’:

Credits

regie: Richard Loncraine
cast: Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall en Joanna Lumley
jaar: 2017
genres: Komedie
landen: Groot-Brittanië

DI 01.11.2022

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Prijs inclusief consumptie
€ 10 (regulier) | € 7,50 (Vrienden) 

Laat je Facebook vrienden weten dat je gaat.