Lessenreeks Biodanza: wereldreis door ritme en melodie

Biodanza beweegt je!

Hou je van ongedwongen dansen op allerlei ritmes, helemaal op je gevoel? Doe dan mee met de lessenreeks Biodanza op 8 maandagavonden vanaf 31 oktober in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Op 17 oktober is er eerst een proefles voor wie het wil uitproberen.

Biodanza is een dansvorm die voor iedereen toegankelijk is. Het is een zorgvuldig opgebouwde methode waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om verschillende dansen te ervaren. Een les is als een reis door verschillende muziekstijlen; van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop. In de groep vind je jouw eigen balans tussen inspanning en ontspanning. Samen dansen, bewegen, ontspannen op fijne, speciaal geselecteerde muziek.

Nadat we in september een succesvolle workshop organiseerden, volgt nu een serie lessen op maandagavonden. De eerste avond is een proefles, dat is op maandagavond 17 oktober. Als je vervolgens enthousiast bent, kom je vanaf maandag 31 oktober elke maandagavond dansen, 8 avonden achter elkaar.

Je bent van harte welkom. Neem mee wie je mee wilt nemen om het ook uit te proberen. Inloop vanaf 19.45 uur en een kop thee, we starten om 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. We dansen het liefst op blote voeten en in makkelijke kleding (niet te strak, geen riem of grote sieraden).

De kosten bedragen 10 euro voor de proefles en 80 euro voor de reeks van 8 avonden, voor vrienden van Podium De Vlam is er de gebruikelijke korting. Mocht je een keer niet kunnen, dan mag je altijd iemand in jouw plek laten komen.

Over de docente

Annemieke Zondag is gediplomeerd Biodanza-docente en biedt sinds 2011 Biodanza aan in workshops en wekelijkse groepen (Zaltbommel, Beneden-Leeuwen). Ze heeft daarnaast verschillende trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

De proefles Biodanza is op maandagavond 17 oktober; de 8-delige serie start maandagavond 31 oktober in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Koop je ticket via www.podiumdevlam.nl/agenda of geef je op via info@podiumdevlam.nl.

MA 17.10.2022

Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur

Prijs voor de proefles
€ 10,00 (Vrienden € 7,50)

Prijs voor de lessenreeks
€ 80,- (Vrienden € 60,-)

Pinnen aan de deur ook mogelijk; wel graag aanmelden per mail info@podiumdevlam.nl.