Film: Lola vers la mer

Op dinsdag 4 oktober is de film ‘Lola vers la mer’ te zien in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. In zijn tweede film volgt de Belgische Micheli een jonge transgender (Bollaers) tijdens de grillige road trip naar zee die de twee nabestaanden ondernemen om moeders as uit te strooien. Deze film wordt georganiseerd samen met Amnesty, afdeling Rhenen.

Met frambooskleurig haar en geel jasje suist Lola per skateboard naar huis: Lola’s moeder is overleden. Onmiddellijk ontstaat er ruzie met vader Philippe (Magimel). In zijn tweede film volgt de Belgische Micheli een jonge transgender (Bollaers) tijdens de grillige road trip naar zee die de twee nabestaanden ondernemen om moeders as uit te strooien.

Micheli houdt van vet drama – een emmer verf op een autoruit – maar is bovenal een geduldige observator van de dynamiek tussen een weerbarstige tiener en een botte vader. Ontroerend, vooral door de twee uitstekende hoofdrolspelers.

Bekijk hier de trailer van ‘Lola vers la mer’:

De zaal is open om 19.30 uur en de film begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn 10 euro. U kunt deze bestellen via de link rechtsboven of betalen met pin bij de entree.

Credits

regie: Laurent Micheli
cast: Mya Bollaers, Benoît Magimel, Els Deceukelier, Sami Outalbali, Jérémy Zagba
jaar: 2019
genres: Drama
landen: Frankrijk, België

DI 04.10.2022

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Prijs inclusief consumptie
€ 10 (regulier) | € 7,50 (Vrienden) 

Laat je Facebook vrienden weten dat je gaat.