Duo Alati/Kiguchi

Vassia Alati – sopraan
Yuto Kiguchi – piano

Griekse liederen en nieuw werk van Lucas Wiegerink

Alati en Kiguchi werken sinds 2017 samen in de Liedklas van Prof. Markus Hadulla in Wenen. Bij het Internationaal Studenten LiedDuo Concours in maart 2020 in Groningen maakten zij diepe indruk met hun buitengewoon doorleefde interpretaties en hun perfecte samenwerking. Reden voor de Tweede Prijs !

Vassia Alati en Yuto Kiguchi

De in 1992 in Nederland geboren Grieks/Nederlandse sopraan Vassia Alati studeerde af aan het conservatorium van Athene. Ze zong al in verschillende opera’s en nam als concertsoliste deel aan concerten in Griekenland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Cyprus.

Pianist Yuto Kiguchi werd geboren in Japan en ontving zijn masterdiploma piano aan de Kyoto University of Art. Hij heeft talloze internationale prijzen gewonnen en ontvangt sinds 2019 een beurs van het Japanse Ministerie van Cultuur.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met de vereniging Vrienden van het Lied regio Wageningen.

ZA 23.04.2022

Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

logo-korenwinde

Prijs
€ 20

t/m 18 jaar gratis
19-26 jaar € 15