Klankschalenconcert

Het geluid van klankschalen geeft de meeste mensen een harmonieus gevoel. Dat ontstaat doordat er meerdere hoofdtonen te horen zijn, die vaak ook lekker in het gehoor liggen.

Op deze zondagochtend neemt Thérèse Evers je graag mee op een innerlijke reis met de geluiden van klankschalen en andere instrumenten. Een kans om even helemaal bij jezelf te komen en de harmoniserende klanken op je in te laten werken. Een uitnodiging om met lichaam, geest en open hart te komen genieten van een uur klankschalen, rainsticks, oceamdrums, bellen en gongs.

Diepe ontspanning

Soms zak je direct in een diepe ontspanning, maar soms kan er ‘verzet’ ontstaan, meestal door gedachten in je hoofd of onrust in je lijf. Gevolg kan zijn dat je tegen jezelf zegt dat dit niets voor jou is, of dat je dit geen uur zult volhouden. En daar zit meteen een prachtige uitdaging in… Als je het dan juist aangaat met de klanken, dan kun je ervaren hoezeer ze je kunnen verrijken en helpen om uiteindelijk in diepe ontspanning te komen.

Je kunt tijdens dit klankconcert op de grond liggen of zitten (neem dan een matje, kussentje en deken mee indien gewenst), maar je kunt het ook volgen terwijl je rustig op een stoel zit. Er wordt verder niets van je verwacht, enkel zitten of liggen en de krachtige resonantie van de klanken op je in laten werken. Na afloop is er gelegenheid om iets te delen over wat je ervaren hebt. Maar als je daar geen zin in hebt en meteen naar huis wilt gaan, het is allemaal goed.

Voel je je geïnspireerd hierdoor en wil je dit graag een keer ervaren? Of heb je het al eerder ervaren en ken je de zachte, rustige energie waar je stap voor stap in terecht kunt komen tijdens zo’n klankconcert? Voel je dan vrij om op zondag 3 april 2022 naar Podium De Vlam te komen.

ZO 03.04.2022

Aanvang: 10:30 uur 

Opgave:  info@podiumdevlam.nl

Prijs inclusief consumptie
€ 10 (regulier) | € 7,50 (Vrienden)