Expositie Tom van Koesveld

Liefde voor natuur verbeeld

Tom van Koesveld, gepensioneerd biologieleraar, natuurgids en natuurtekenaar, wil mensen warm maken voor de dieren, planten en alles wat leeft. Zijn fijngetekende werken zijn nu te bewonderen in Podium De Vlam. 

Tom van Koesveld gaf in zijn werkzame leven les aan de Wilhelmina-mavo in Rhenen en het Veenendaalse Rembrandt College. Hij is nu gids bij het Utrechts Landschap in de Blauwe Kamer en de Palmerswaard. Daarnaast vaart hij mee op De Blauwe Bever.  

Foto’s en pastelkrijt

Tijdens de opening van de expositie op 30 januari vertelde Tom over zijn werkwijze. Hij maakt foto’s als studiemateriaal en gaat graag naar zowel natuurgebieden als dierentuinen om dieren te observeren. Met wit pastelkrijtpotlood zet hij de eerste lijnen uit op papier. Met pastelkrijt werkt hij het verder uit. Fixeren doet hij niet, omdat de kleuren dan minder levendig worden. Pastelkrijt werkt heel fijn om een zacht kleurverloop te kunnen maken.

Kom kijken! 

Kom kijken naar het werk van Tom van Koesveld. U bent van harte welkom tijdens alle activiteiten van Podium De Vlam; u betaalt alleen uw entreekaartje voor die activiteit maar de expositie is gratis. Tom zal ook zelf aanwezig zijn op zaterdag 19 februari en zaterdag 19 maart van 14.00 – 16.00 uur. Enkele werken zijn ook te koop. De expositie is te bewonderen tot 3 april.

ZA - 19.02.2022 en
ZA - 19.03.2022

Deuren open: 14:00
Aanvang: 14:00
Eindtijd: 16:00

Prijs
0,-