Steun ons

Steun Podium De Vlam !

Podium De Vlam drijft geheel op vrijwilligers: van gastvrouwen en -heren tot beheerders van het gebouw en de zalenverhuur, van bestuursleden tot de werkgroepen. Die laatste groep houdt zich ieder seizoen bezig met het samenstellen van een zo mooi en gevarieerd mogelijk programma: muziek, lezingen, zingeving, ontmoeting, workshops, films en exposities.

Om dit gevarieerde programma te kunnen blijven bieden zijn we mede afhankelijk van giften en donaties. Wil je financieel bijdragen aan de activiteiten van Podium De Vlam? Dat kan op verschillende manieren:

  • Word Vriend van Stichting Podium De Vlam. Dit houdt in dat je per seizoen (september t/m augustus) € 100,- doneert. Als Vriend krijg je een korting op de toegangskaartjes. De precieze korting staat per activiteit steeds vermeld.
  • Word Vriendje en doneer jaarlijks € 30,-. Als Vriendje kun je eenmaal per seizoen gratis een introducee meenemen.
  • Als derde mogelijkheid kun je natuurlijk op ieder moment ieder bedrag naar keuze doneren.

Gebruik het formulier hieronder om je keuze aan te geven (Vriend of Vriendje of een losse donatie). Vermeld ook even je telefoonnummer en/of e-mail, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Podium De Vlam heeft een ANBI-status. Daarom kunnen donateurs gebruik maken van belastingvoordelen. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de Belastingdienst, aftrekposten en kortingen.

Dankjewel voor je steun en graag tot ziens bij Podium De Vlam!

Naam(Vereist)
Geef hier aan welk type donateur je wil zijn.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sponsors

Wil je stichting Podium De Vlam sponsoren en jouw bedrijfslogo op onze website publiceren? Neem dan contact op met onze penningmeester Henny Goosmann, penningmeester@podiumdevlam.nl.

Gegevens van de stichting

Statutaire Naam
Stichting Podium De Vlam

Postadres
Candialaan 22
3911 BA Rhenen

Algemeen e-mailadres 
info@podiumdevlam.nl

RSIN nummer
863043094

KVK nummer
83943528

Bankrekeningnummer
NL34 INGB 0675 1640 28

Doelstelling
Stichting Podium De Vlam heeft als doel om inwoners van Rhenen en omgeving activiteiten te bieden op het vlak van (podium)kunst, cultuur en wetenschap.

Bestuurssamenstelling
Het bestuur bestaat uit vijf personen. De bestuurders zijn onbezoldigd en ontvangen een vergoeding voor gemaakte kosten.

Jaarverslag en financiële verantwoording
Download hier ons Jaarverslag 2021 – 2022.

Beleidsplan
Download hier ons Beleidsplan 2023 -2024.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.