Biodanza beweegt je!

Vanaf maandag 30 oktober t/m 18 december is er weer wekelijks Biodanza in Podium De Vlam, Beukenlaan 2 Rhenen. Elke maandagavond om 20.00 uur kun jij al dansend en ontspannend een reis maken door muziekstijlen van over de hele wereld. Met een kaart van vier lessen kun je dit najaar ontdekken of deze dansvorm bij jou past. De lessen worden opnieuw verzorgd door Annemieke Zondag.

Biodanza is een dansvorm die voor iedereen toegankelijk is. Het is een zorgvuldig opgebouwde methode waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om verschillende dansen te ervaren. Een les is als een reis door verschillende muziekstijlen; van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop. In de groep vind je jouw eigen balans tussen inspanning en ontspanning. Samen dansen, bewegen, ontspannen en ontmoeten op fijne, speciaal geselecteerde muziek.

Je bent van harte welkom. Neem mee wie je mee wilt nemen om het ook uit te proberen. Inloop vanaf 19.45 uur en een kop thee, we starten om 20.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. We dansen het liefst op blote voeten en in makkelijke kleding (niet te strak, geen riem of grote sieraden).

Over de docente

Annemieke Zondag is gediplomeerd Biodanza-docente en biedt sinds 2011 Biodanza aan in workshops en wekelijkse groepen (Zaltbommel, Beneden-Leeuwen). Daarnaast is ze docente Frans (volwassenenonderwijs en middelbare school). Ze heeft verder verschillende trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Ervaring van een deelnemer:

“Even helemaal uit mijn hoofd maar wel in contact met mijn lijf. Dansen op aanstekelijke Zuid Amerikaanse muziek die het vuur in mezelf oproept. Rustig bewegen op inspirerende tonen die me diep kunnen raken. Ook kom ik op een ontspannen manier in contact met de ander. Zonder woorden, elkaar volgend al luisterend naar klanken. En daarna? Ben ik weer helemaal opgeladen voor de volgende dag!”

MA 30.10.2023 T/M MA 18.12.2023

Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur

Prijs voor 4 lessen € 60,- (Vrienden € 50,-)

Servicekosten:
Online kaartje: € 0,50
Kaartje aan de kassa: € 1,-