Workshop Stem als instrument

Zondagochtend 17 december geeft Anke Jong een kennismakingsworkshop Soul Voice bij Podium de Vlam in Rhenen. Ben je nieuwsgierig hoe stemklank kan helpen te ontspannen, inzicht kan geven en persoonlijke kracht kan versterken? Welkom bij een laagdrempelige ochtend om kennis te maken met de stem als instrument voor zelfkennis en vitaliteit. (Nb. Deze workshop was eerder gepland op zondag 5 november, maar is wegens persoonlijke omstandigheden verzet.)

Iedereen heeft een eigen unieke stem. Elke klank heeft een intrinsieke kwaliteit om je in contact te brengen met je ware gevoel en wie je in wezen bent. Het helpt je ten volle in het NU te leven vanuit spontaniteit, plezier en zelfvertrouwen. Je krijgt achtergrond info over de methode en middels een aantal eenvoudige oefeningen ga je ervaren wat stem kan betekenen voor balans en bezieling in je leven. Ervaring met stem of zang is niet nodig.

Holistisch stemcoach

Anke de Jong is holistisch stemcoach, een ervaren Soul Voice® teacher en een bevlogen groepsleider. Zij geeft workshops en lezingen door het hele land om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van de stem voor persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Meer over Anke de Jong en haar praktijk in Wageningen vind je ook op www.ankedejong.com

Praktisch

Kaartjes zijn verkrijgbaar via de oranje knop rechtsboven. De kennismakingsworkshop Stem als instrument vindt plaats op zondag 17 december 10.30 – 12.00 uur in Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.

Foto credits: Ruby Fotografie

ZO 17.12.2023

Aanvang: 10:30 uur
Einde: 12:00 uur

Prijs € 10,00 (Vrienden € 7,50)

Servicekosten:
Online kaartje: € 0,50
Kaartje aan de kassa: € 1,-