Workshop Krijg een ‘click’ met je camera

Fotograferen doet vrijwel iedereen. Vooral nu veel mensen een digitale camera hebben en foto’s bewerken eenvoudig is. Een perfecte foto maken is echter wat anders dan op een knopje drukken. Daarvoor moet je niet alleen het juiste voorwerp of de juiste situatie voor de digitale spiegelreflex camera hebben. Je moet dan ook inzicht hebben in enkele technische aspecten rond digitaal fotograferen. In deze workshop leer je op een eenvoudige manier, de leukste foto’s maken! 

Zet jij jouw camera ook nog steeds op ‘automaat’? En zien jouw foto’s er vaak anders uit dan je zou willen? In deze workshop leer je de technieken om de dingen vast te leggen zoals jij ze ziet. 

Je camera heeft een aantal voorkeuze modi waarmee je de camera op verschillende manier kunt laten werken. De P, Av, Tv en M standen zijn hierbij de belangrijkste. Maar wanneer gebruik je nu welke stand het beste en waarom, en wat  betekenen deze letters.

Of je nu net begint met fotograferen of je huidige fotografievaardigheden wilt verbeteren, deze fotografieworkshop helpt je om in slechts één dagdeel het maximale uit je camera te halen. Gedurende deze workshop ontdek je hoe je niet langer afhankelijk bent van de automatische stand en krijg je een overvloed aan creatieve mogelijkheden aangereikt.

Workshopleider is Berry Geerligs, sinds 1970 werkzaam geweest in vele takken van de fotografie, reclame, medische, wetenschappelijke en museale fotografie. Nu met pensioen maar nog steeds actief binnen de fotografie.

Vorig jaar gaf Berry bij Podium De Vlam al een erg inspirerende workshop: fotograferen met je mobiele telefoon.

ZO 02.06.2024

Aanvang: 10:30 uur
Einde: 12:00 uur

Prijs
€ 12,50 (Vrienden € 10,00)

Pinnen aan de deur ook mogelijk; wil je zeker zijn van een kaartje, koop dan een online ticket.