Biodanza Rhenen met Annemieke

Biodanza Rhenen met Annemieke

Vanaf maandagavond 18 maart gaan we in Podium De Vlam weer verder met de wekelijkse lessen Biodanza.

Biodanza is een dansvorm die vrijwel voor iedereen toegankelijk is. Het is een zorgvuldig opgebouwde methode waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om verschillende dansen te ervaren. Een les Biodanza is als een reis door verschillende muziekstijlen; van Afrikaans tot Zuid-Amerikaans, van klassiek tot pop.

In de wekelijkse groep vind je jouw eigen balans tussen inspanning en ontspanning. Tijdens het eerste deel dans je actief op ritmische klanken. Tijdens het tweede deel ga je je meer verbinden met zachte melodische klanken.

In de dans ervaar je de verbinding met jezelf en met de ander. Biodanza heeft een aantal positieve effecten op gezondheid en welzijn.  Tijdens de les komen verschillende stoffen in ons lichaam vrij, die ons kunnen helpen om in ons leven beter om te gaan met bijvoorbeeld stress en angst. Je voelt je vitaler en je weerstand verbetert. Mensen geven aan ook beter te kunnen slapen na het beoefenen van Biodanza.

We dansen het liefst op blote voeten en in makkelijke kleding (niet te strak, geen riem of grote sieraden).

Een kaart van 5 lessen kost 70 euro en deze is 2 maanden geldig.

Om kennis te maken met Biodanza, is er een introductiekaart van 3 lessen voor 40 euro. Deze is een maand geldig.

Voor meer informatie over Biodanza kun je terecht op de website www.biodanza.nl 

Voor informatie over de wekelijkse groep in Rhenen, kijk je op: http://www.biodanza.nl/groep/biodanza-rhenen/

Je kunt je aanmelden bij Annemieke Zondag via mail, app en/of 06-21233765.

Van harte welkom om op maandagavond mee te dansen.

Inloop is vanaf 19.45u en je wordt ontvangen met een kop thee.

Over de docente

Annemieke Zondag is gediplomeerd Biodanza-docente en biedt sinds 2011 Biodanza aan in workshops en wekelijkse groepen. Ze heeft daarnaast verschillende trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

MAANDAGEN

-> elke maandag (uitgezonderd schoolvakanties)

Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur