Opening Expositie Henk van de Vis

Zondag 9 april is de opening van de expositie van beeldend kunstenaar Henk van de Vis uit Rhenen. Zijn werken zijn te zien tot en met 2 juli. Toegang is vrij.

Henk van de Vis over zijn werk:

Mijn werk, beelden, schilderijen en tekeningen, ontstaan uit een constante gedrevenheid en het geïnspireerd zijn om mij zo te kunnen uiten op een beeldende manier. Stapelen, zoeken, wikken en wegen binnen de compositie, om te komen naar een zekere harmonie, evenwicht en monumentaliteit.”

“Veel kleurgebruik is mijn behoefte, zowel uit een tube verf of het combineren met diverse materialen met hun eigen kleur en structuur. Enkele jaren ben ik min of meer figuratief aan het werk met een lading c.q. verhaal die naar mijn vermogen de humor, symboliek of soms een surreële aanpak hebben. Kortom, werk om er een blij en positief gevoel bij te kunnen krijgen.”

ZO 09.04.2023

Opening: 12.00 – 13.30 uur

Prijs
0,-